Proefproject optimo Tongeren

U neemt binnenkort voor 1 jaar deel aan een proefproject om een nieuwe manier van afval ophalen te testen. Om u snel te informeren met actuele informatie over het proefproject, kennen wij graag uw e-mailadres. 

Uw mening telt! De praktische ervaringen van u, als deelnemer van het proefproject, is immers heel erg belangrijk in de beoordeling van het project. Gedurende het jaar zouden we dit graag te weten komen via een of meerdere korte online bevragingen. Op die manier kunnen we uw mening over het project meenemen in de evaluatie.  

De e-mailadressen zullen enkel gebruikt worden voor het versturen van een nieuwsbrief met actuele informatie en/of om u uit te nodigen om deel te nemen aan bevragingen om het draagvlak en de tevredenheid over het project te kunnen onderzoeken en/of om in de toekomst informatie met betrekking tot dienstverlening van Limburg.net te ontvangen (welke hypothese van toepassing is, is afhankelijk van de onderstaande aangekruiste keuzes). U kunt zich op ieder moment uitschrijven via de digitale nieuwsbrieven of een mail te sturen naar info@limburg.net.   
* geeft verplicht aan